Aanmeldprocedure

Leerlingen worden toegelaten op volgorde van aanmelding bij de administratie. Na het inleveren van het aanmeldformulier, in het schooljaar voorafgaand aan het jaar waarin uw kind vier jaar wordt, wordt óf de aannameprocedure gestart waar ook uw peuter bij aanwezig is, óf u ontvangt bericht dat er op dat moment (nog) geen plaats is voor uw kind. Dit is afhankelijk van uw plaats op de wachtlijst en het aantal aangemelde broertjes en zusjes. Is er geen plaats voor uw kind, dan is er altijd een mogelijkheid om op de wachtlijst te blijven staan tot er een plekje vrij komt.

Zij-instromers 
Bent u opzoek naar een “nieuwe” school voor uw kind dan kunt u ook telefonisch een afspraak maken bij onze administratie. Na het informatiegesprek kunt u een aanmeldformulier invullen en inleveren voor uw kind(eren). Indien er plaats is dan neemt de aannamecoördinator contact met u op om de aanname procedure zij-instroom met u door te nemen en te starten. Na afronding van deze procedure wordt duidelijk of wij uw kind het onderwijs kunnen bieden dat het nodig heeft.

Wachtlijsten
Vanwege de grote vraag naar vrijeschoolonderwijs, kampt ook de Rudolf Steinerschool momenteel met wachtlijsten voor diverse klassen. Wij benadrukken dan ook uw kind(eren) al op zeer jonge leeftijd aan te melden.

Administratie
tel: 010- 4557670
email: administratie@rudolfsteinerschool.nl

“Met een brede basis sta je sterker, kom je verder”

Rudolf Steinerschool Rotterdam-Prinsenland